Niby nic takiego a jednak coś dobrego. Idealny dodatek do dań mięsnych ale możne je zjeść same. Z kawałkiem pieczywa.

Składniki:
6 małych pieczarek
4 łyżki śmietany do zup i sosów
5 g masła
sól do smaku

Pieczarki oczyścić, a następnie pokroić w talarki i podsmażyć na rozgrzanym maśle.W między czasie dodać przyprawy, wymieszać. Do podsmażonych pieczarek dolać śmietanę, wymieszać, doprawić do smaku i dusić kilka minut.
Podawać na gorące.

Smacznego :)

Categories: dieta, jarskie

Leave a Reply


Recent Recipes

Recent posts

Tort mandarynkowy z kremem...

Posted on wrz - 3 - 2023

Komentowanie nie jest możliwe

Miodowa szarlotka

Posted on wrz - 18 - 2022

Komentowanie nie jest możliwe

Kwiaty bzu smażone w...

Posted on cze - 4 - 2022

Komentowanie nie jest możliwe

Jabłecznik z kruszonką, z...

Posted on maj - 8 - 2022

Komentowanie nie jest możliwe

Sponsors

  • Cheap reliable web hosting from WebHostingHub.com.
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.