Zostały mi żółtka, więc zastanawiałam się, jak i do czego je wykorzystać. I wykorzystałam je przy śniadaniu :)

Do przygotowania przekąski, będziemy potrzebować:

- jedną podłużną bułkę lub bagietkę. Ja miałam z czosnkiem i ziołami
- żółtka
- pieczarki
- ser żółty starty na tarce na najmniejszych oczkach
- przyprawy

Żółtka wymieszać z przyprawami, dodać starty ser oraz starte pieczarki. Dokładnie wymieszać. Bagietkę pokroić i posmarować wierzch masą żółtkową z dodatkami. Smażyć z obu stron na złoty kolor.

Przekąska szybka i można wykorzystać składniki które nam pozostały z innych potraw.

Categories: jarskie, na słono, smażone

Leave a Reply


Recent Recipes

Recent posts

Tort mandarynkowy z kremem...

Posted on wrz - 3 - 2023

Komentowanie nie jest możliwe

Miodowa szarlotka

Posted on wrz - 18 - 2022

Komentowanie nie jest możliwe

Kwiaty bzu smażone w...

Posted on cze - 4 - 2022

Komentowanie nie jest możliwe

Jabłecznik z kruszonką, z...

Posted on maj - 8 - 2022

Komentowanie nie jest możliwe

Sponsors

  • Cheap reliable web hosting from WebHostingHub.com.
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.